ΠΑΟΚ: Ο ήλιος έδυε, η Τούμπα έπαιρνε «φωτιά»... (pics)

ΠΑΟΚ: Ο ήλιος έδυε, η Τούμπα έπαιρνε «φωτιά»... (pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο ήλιος έδυε, η Τούμπα έπαιρνε «φωτιά»... (pics)

bet365

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έζησαν αξέχαστες στιγμές την Κυριακή (21/04), ενώ η Θεσσαλονίκη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας «χόρευε» στους ρυθμούς της πρωταθλήτριας ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η εντυπωσιακή νίκη επί του Λεβαδειακού (5-0) επισφράγισε την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια.

Η Τούμπα γέμισε ασφυκτικά και όποιος μπορούσε να δει την εικόνα της από ψηλά, την ώρα της δύσης του ηλίου, σίγουρα θα ζούσε κάτι το ξεχωριστό.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με τους Βοιωτούς, κατά την ώρα της δύσης του ηλίου, η μέρα έφτανε προς το τέλος της, ενώ η νύχτα, γεμάτη ένταση, ξέσπασμα και πανηγυρισμούς ήταν έτοιμη να τη διαδεχθεί.

Ο φακός της Eurokinissi κατέγραψε τις αντιφατικές στιγμές, αφού ενώ το γήπεδο του ΠΑΟΚ έπαιρνε «φωτιά» από τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά, το σκοτάδι ήταν έτοιμο να σκεπάσει τη Θεσσαλονίκη, σε ένα βράδυ που δεν θα ήταν σαν όλα τ' άλλα για τους φίλους του «Δικέφαλου του Βορρά»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα