Συνάντηση Παναιτωλικού – Σπηλιόπουλου

Gazzetta team
Συνάντηση Παναιτωλικού – Σπηλιόπουλου

bet365

Η πλευρά των «κυανοκίτρινων» είχε σήμερα επαφή με τον υποψήφιο περιφερειάρχη
Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κώστα Σπηλιόπουλο είχαν σήμερα στον Παναιτωλικό. Σε αυτή η πλευρά της ομάδας εξέφρασε τα «ζητήματα» που υπάρχουν, στην προσπάθειά της να βελτιώσει τις υποδομές, στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Σπηλιόπουλος ζήτησε και είχε συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού στο γήπεδο. Ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν τον Σύλλογο και έγινε εποικοδομητική συζήτηση για θέματα του αθλητισμού της περιοχής. Ο κ. Σπηλιόπουλος αναφέρθηκε στον ηγετικό ρόλο του Παναιτωλικού στον αθλητισμό της Δυτικής Ελλάδας και την ανάγκη να στηριχτούν από την αποκεντρωμένη διοίκηση τέτοιες πρωτοβουλίες.
Από πλευράς Παναιτωλικού έγινε αναφορά στην υστέρηση που παρουσιάζουν οι αθλητικές υποδομές στο Αγρίνιο και η διάθεση για συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμο και Περιφέρεια), προκειμένου να δημιουργηθούν οι απαραίτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα