Αλέξανδρος Πασχαλάκης: O Superman του ΠΑΟΚ στο gazzetta.gr! (gTV)

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: O Superman του ΠΑΟΚ στο gazzetta.gr! (gTV)

Χριστίνα Βραχάλη Χριστίνα Βραχάλη
Αλέξανδρος Πασχαλάκης: O Superman του ΠΑΟΚ στο gazzetta.gr! (gTV)

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στη Χριστίνα Βραχάλη για την καριέρα του, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον Ιβάν Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που περίμενε καρτερικά 34 χρόνια για να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα!

Τον Δεκέμβριο του 2017 κάθισε κάτω από τα δοκάρια της εστίας του ΠΑΟΚ και από τότε έμεινε εκεί! Βασικός και αναντικατάστατος με τη φανέλα του «Δικεφάλου», ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ξεκίνησε την καριέρα του ως ο όγδοος (!) τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, όμως τώρα καμαρώνει ως πρωταθλητής Ελλάδας και μέλος της Εθνικής ομάδας!

Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ μίλησε στη Χριστίνα Βραχάλη για την πορεία του, τα όσα ζει στη Θεσσαλονίκη, τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ιβάν Σαββίδη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.