Ο ΠΑΟΚ στους τρεις αήττητους της Ευρώπης!

Ο ΠΑΟΚ στους τρεις αήττητους της Ευρώπης!

Ο ΠΑΟΚ στους τρεις αήττητους της Ευρώπης!

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε από τον Τσουκαρίτσκι και πλέον μόλις τρεις ευρωπαϊκές ομάδες παραμένουν «αλώβητες». Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ.

100% Επιστροφή* χρημάτων Νάπολι - Αταλάντα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον στόχο του νταμπλ, βάζει πλώρη για ένα μεγάλο ρεκόρ αφού παραμένει αήττητος, κάτι που έχουν καταφέρει μόλις τρεις ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να μην ηττήθηκε κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου, όμως δεν τα κατάφερε κόντρα στην Τσουκαρίτσκι χάνοντας με 3-2 στα πλέι-οφ.

Με τα νέα δεδομένα μόλις τρεις ομάδες προελαύνουν αήττητες. Ο ΠΑΟΚ (25-4-0) μετά την εμφατική επικράτηση επί του Λεβαδειακού έχει ακόμη ένα ματς στου Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα αήττητος, κάτι που μόνο ο Παναθηναϊκός στη σεζόν 1963/64 έχει καταφέρει.

Από εκεί και πέρα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ τερμάτισε πρώτη και αήττητη στην κανονική διάρκεια της σεζόν (20-6-0), ενώ στα πλέι-οφ σε τέσσερα παιχνίδια έχει πετύχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι Σλοβάκοι κατέλαβαν την πρώτη θέση με 18 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ στα πλέι-οφ έχουν σημειώσει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη φάση περιλαμβάνει 10 αγωνιστικές και ως εκ τούτου τίποτα δεν έχει κριθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα