ΠΑΟΚ: Για όλους αυτούς που καμαρώνουν από ψηλά… (vid)

ΠΑΟΚ: Για όλους αυτούς που καμαρώνουν από ψηλά… (vid)

ΠΑΟΚ: Για όλους αυτούς που καμαρώνουν από ψηλά… (vid)

bet365

Ήταν από τις πιο έντονες στιγμές της εντυπωσιακής φιέστας, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για όλους όσοι έφυγαν νωρίς…

Επιστροφή χρημάτων* στο Τσέλσι - Μπέρνλι και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η φιέστα που διοργάνωσε με επιτυχία η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είχε και ένα πολύ μικρό κομμάτι αφιερωμένο σ’ όλους όσοι υπηρέτησαν την «ασπρόμαυρη» ιδέα και δεν είναι πια μαζί μας.

Άνθρωποι που έφυγαν νωρίς, πρώην ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φίλαθλοι, που κανείς στον ΠΑΟΚ δεν τους ξέχασε.

Αντίθετα, σε μια άκρως μαγική στιγμή της φιέστας η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ φρόντισε να αποτίσει φόρο τιμής σ’ όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Στον Γκιούλα Λόραντ, τον Λες Σάνον, τον Γιώργο Παντελάκη, τον Αρίσταρχο Φουντουκίδη, τον Δημήτρη Παρίδη, τον Παναγιώτη Κατσούρη, τον Παναγιώτη Ποικιλίδη, τον Κώστα Ντόλια και στον Ευθύμη Λιάκα, τον Χρήστο Μπακόλα, τα έξι αετόπουλα των Τεμπών, τον Νάσο Κωνσταντίνου.

Όλους αυτούς που δεν μπόρεσαν να δουν τον αγαπημένο τους ΠΑΟΚ ξανά πρωταθλητή.

«Η χθεσινή γιορτή ήταν αφιερωμένη σε όσους έφυγαν στη διαδρομή. Σε όλους αυτούς που καμαρώνουν από εκεί ψηλά. Αδέρφια ζείτε..», έγραψε χαρακτηριστικά σήμερα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα