Χωρίς Ποτουρίδη η προπόνηση του ΟΦΗ

Χωρίς Ποτουρίδη η προπόνηση του ΟΦΗ

Gazzetta team
Χωρίς Ποτουρίδη η προπόνηση του ΟΦΗ

bet365

Απών από την προπόνηση της Δευτέρας (22/04) στον ΟΦΗ ήταν ο Γιάννης Ποτουρίδης, που τραυματίστηκε στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική, ώστε να διαφανεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τον αγώνα με τους Αρκάδες.

Όσοι αγωνίστηκαν έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα, έκανε θεραπεία και αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Αντίθετα, ο Μάρκο Μιχόγεβιτς ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Βαγιεμπά Σακόρ συμμετείχε σε μέρος της, ενώ οι Δημήτρης Κομεσίδης, Γιώργος Στρέζος και Γιάννης Δερμιτζάκης ακολούθησαν ατομικό. Θεραπεία έκαναν οι Πάτρικ Βουό και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (23/4), στις 10:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα