Κ17: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0

Gazzetta team
Κ17: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0

bet365

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος Κ17 2-0 και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ, που με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Τζόλη, επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον τελικό, ο οποίος θα προκύψει από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «δικέφαλος» του βορρά, άνοιξε το σκορ στο 56' με τον Τζόλη μετά από λανθασμένη απόκρουση του Οικονομάκη με σουτ να κάνει το 1-0. Τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό χειροτέρεψαν στο 60', όταν ο Ρόμπι είδε την δεύτερη κίτρινη κι αποβλήθηκε. Σαν να μην έφτανε κι αυτή η εξέλιξη, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι μετά το φάουλ στο οποίο κέρδισε και την αποβολή. Ο Καραμπέρης εκτέλεσε και η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Καρβούνη κι ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα στο 61'. Ο Τζόλης ανέλαβε την εκτέλεση κι διαμόρφωσε το 2-0 στο 62'.

Τα πράγματα από εκεί και πέρα ήταν πολύ δύσκολα για τον Παναθηναϊκό, με τον ΠΑΟΚ να κρατά εύκολα αυτό το 2-0 και να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό. Εκεί θα μάθει αντίπαλο μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ξεκινά στις 17:00.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αλέξης Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου (Κωνσταντέλιας 68'), Αβεντισιάν, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Καραμπέρης, Πιπιλιάρης (Κιτσάκης 46'), Κουτεντάκης (Γκορτεζιάνι 46'), Τζόλης (Κουΐδης 84'), Γρόσδης, Καράκουτης (Θεοδωρίδης 78').

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Οικονομάκης, Τουρκοχωρίτης, Κούτσιας, Ρόμπι, Σιδεράς, Λιακόπουλος, Ανθουλάκης, Καρβούνης, Νιάρχος, Δημοσθενιάδης, Λαζαρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα