Λουτσέσκου: Το... κρασί στο μπαλκόνι και η καλύτερη στιγμή της ζωής του!

Λουτσέσκου: Το... κρασί στο μπαλκόνι και η καλύτερη στιγμή της ζωής του!

Gazzetta team
Λουτσέσκου: Το... κρασί στο μπαλκόνι και η καλύτερη στιγμή της ζωής του!

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου... κέντησε στην κάμερα μετά τη φιέστα, λέγοντας τρομερές ατάκες!

Με το χαμόγελο στα χείλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη φιέστα του ΠΑΟΚ, αφού πρώτα αγκάλιασε τον Μάτος λέγοντάς του «Σε αγαπώ περισσότερο και από μένα!». Στη συνέχεια, απέδωσε τα εύσημα σε όλους τους παίκτες: «Είναι δουλειά των παικτών αυτή, η αγάπη που λάβαμε, ό,τι συνέβη είναι δουλειά των παικτών», ενώ πρόσθεσε: «Όλα αυτά που ζούμε σήμερα είναι φανταστικές στιγμές. Τα συναισθήματα είναι τρομερά όχι μόνο σήμερα αλλλά όλη τη χρονιά Όσα έχουμε περάσει, η δουλειά που έχουμε κάνει, ο κόσμος που εκφράζει τα όνειρά του, την επιθυμία του για τον τίτλο».

Στη συνέχεια, είπε που θα ήθελε πραγματικά να γιορτάζει: «Είμαι τώρα εδώ, αλλά παράλληλα θα ήθελα να είμαι κάπου στο σκοτάδι χαμένος, να... γυρίσει λίγο το μυαλό μου μετά από αυτό. Με ένα ποτήρι κρασί στο μπαλκόνι, μόνος μου και παρέα όλες αυτές τις σκέψεις».

Έπειτα, ρωτήθηκε αν είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας του, για να απαντήσει, αφού το σκέφτηκε λίγο: «Όχι μόνο της καριέρας μου, μάλλον της ζωής μου!», ενώ στη συνέχεια έδωσε τιο σύνθημα για... προσγείωση και για «να εστιάσουμε στην αναμέτρηση της Πέμπτης, αλλά αυτή είναι η δουλειά των προπονητών».

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα, τόνισε: «Το είπα ήδη, είναι κάτι απίστευτο. Όχι μόνο τώρα, αλλά όλο τον χρόνο και πέρυσι. Επίσης, δεν μπορώ να ξεχάσω τις στιγμές μετά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το τι δίνει ο κόσμος. κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν προσπάθησε να δείξει ενθουσιασμό και σεβασμό σε κάθε στιγμή, αλλά σήμερα ενδεχομένως είναι το αποκορύφωμα, η μέρα που το χαίρεται πολύ περισσότερο».

Του ζητήθηκε για το κλείσιμο μια φράση στα ελληνικά, όμως απάντησε ότι: «Αύριο θα είμαι πάλι στις επιτροπές!», ενώ τόνισε ότι αγαπά την Ελλάδα. Όταν του επισημάνθηκε ότι το είπε σαν να θέλει να... αποχαιρετίσει, είπε: «Όχι, δεν το είπα σαν να λέω αντίο. Όταν θα πω ότι αγαπώ τους ανθρώπους της Θεσσαλονίκης και τους ευχαριστώ για τα πάντα, τότε θα το καταλάβετε»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα