Μαρτίνς: «Έχουμε πάντα την ίδια όρεξη, για το πρωτάθλημα θα μιλήσουμε μόλις τελειώσει»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Έχουμε πάντα την ίδια όρεξη, για το πρωτάθλημα θα μιλήσουμε μόλις τελειώσει»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετέφερε ξανά την θέση του πως θα μιλήσει για το πρωτάθλημα μετά το πέρας της σεζόν ενώ στάθηκε στην διάθεση που συνεχίζει να δείχνει ο Ολυμπιακός.
Ο Μαρτίνς είπε:
Για το σχόλιο του για το ματς: «Σήμερα ήταν ακόμα ένα παιχνίδι που τελειώνει με νίκη για εμάς. Αυτό που συμβαίνει σε σχέση με την αρχή της σεζόν, είναι ότι η ομάδα είναι πολύ πιο ήρεμη γιατί πραγματοποιούνται οι προσπάθειες, που έχει ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε πάντα την ίδια όρεξη, παίζουμε πάντα για τον ίδιο στόχο, γιατί βλέπουμε πως μπορούμε να κάνουμε πράξεις τις προσπάθειές μας».
Για το πώς εξελίχθηκε το πρωτάθλημα: «Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μετά το πρωτάθλημα. Θα μιλήσουμε μόλις τελειώσει. Τώρα είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε το ματς. Μετά το πρωτάθλημα μπορούμε να κάνουμε μία γενική συζήτηση».
Για τις ευκαιρίες σε Λοντίγκιν, Σολδάνο, Ανδρούτσο και αν είναι ικανοποιημένος: «Δεν είναι το καλύτερο για τους παίκτες όταν η ομάδα δεν αποδίδει τόσο καλά και δεν μπορούμε να κρίνουμε την απόδοση τους. Είναι επαγγελματίες, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, προσπάθησαν να ανταπεξέλθουν, αλλά δεν βοηθήθηκαν και από την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα