OΛΟΚΛΗΡΗ η «Μουντιαλική» φιέστα για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ! (vid)

OΛΟΚΛΗΡΗ η «Μουντιαλική» φιέστα για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ! (vid)

Gazzetta team
OΛΟΚΛΗΡΗ η «Μουντιαλική» φιέστα για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

Tα (34) χρόνια της υπομονής πέρασαν πια... Ο ΠΑΟΚ είναι ο νέος πρωταθλητής Ελλάδος και η εκπληκτική φιέστα της απονομής του τροπαίου... ήρθε από το μέλλον! Δείτε σε video ΟΛΟ το φαντασμαγορικό event!

Είτε αυτοί που βρέθηκαν στο γήπεδο, είτε όσοι την παρακολούθησαν από την τηλεόραση δεν γίνεται να μην έπλεξαν το εγκώμιο της φιέστας, για το πρωτάθλημα που κατέκτησε και μαθηματικά ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι στα social media θυμήθηκε ανάλογες περιπτώσεις σε τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ ή τελετές Ολυμπιακών Αγώνων!!!

Αρτια οργανωμένη, τεχνολογικά άψογη, ένα πάντρεμα της ένδοξης ιστορίας του ΠΑΟΚ με το σήμερα. Με όλα τα συναισθήματα να κάνουν... παρέλαση στον υπέρτατο βαθμό. Χαρά, ενθουσιασμός, λύτρωση, αλλά και συγκίνηση για όλους όσοι... είδαν το πάρτι από ψηλά. Για παλιούς αθλητές και παράγοντες, για τους αδικοχαμένους φιλάθλους που «πανηγυρίζουν από τον ουρανό». Μια φιέστα που τα είχε όλα, αλλά το κυριότερο με πρωταγωνιστές τους παίκτες και τον Λουτσέσκου. Αυτούς που όλη την χρονιά... τράβηξαν το κουπί και στο τέλος δικαιώθηκαν όταν είδαν τον αρχηγό Αντελίνο Βιεϊρίνια να παραλαμβάνει το τρόπαιο του πρωταθλήματος από τον Μάκη Γκαγκάτση. Παρών φυσικά και ο Ιβάν Σαββίδης που είδε τους κόπους τους να αποδίδουν και να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο που ρυθμικά φώναξε το όνομά του ουκ ολίγες φορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα