Sport Bladet: «Υπέγραψε ο Σούντγκρεν στον Άρη»

Sport Bladet: «Υπέγραψε ο Σούντγκρεν στον Άρη»

Gazzetta team
Sport Bladet: «Υπέγραψε ο Σούντγκρεν στον Άρη»

bet365

Είναι προφανές ότι απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν από τον Άρη, αυτό σημείωσε και η Sport Bladet τονίζοντας ότι ο Σουηδός έχει υπογράψει.

Η σουηδική εφημερίδα σημειώνει μεταξύ άλλων ότι… «ο Άρης είχε δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας η μεταγραφή έκλεισε καθώς έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια». Αυτή η πληροφορία διαψεύστηκε από τον αθλητικό διευθυντή της ΑΙΚ, Μπιόρν Βέστρομ, ο οποίος μάλλον για λόγους τακτικής σημείωσε ότι… «είναι σαφές το ενδιαφέρον του παίκτη αλλά δεν είναι καθόλου σαφές για το μέλλον». Επί της ουσίας, η ΑΙΚ θέλει τον αθλητή στην προκριματική φάση του Champions League, αυτό προβλέπει το πλαίσιο της συμφωνίας με τον Αρη, σαφέστατα όμως κάποια πράγματα δεν αναφέρονται δημόσια…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα