Σώθηκαν Ξάνθη, ΑΕΛ, ο Αστέρας κρατά την τύχη στα χέρια του

Gazzetta team
Σώθηκαν Ξάνθη, ΑΕΛ, ο Αστέρας κρατά την τύχη στα χέρια του

bet365

Ο ΠΑΣ μόνο με έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων θα πάει στα μπαράζ και θα γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό, ενώ αντίστοιχα για τους κρητικούς επίσης υπάρχει μόνο ένα σενάριο χάρις στο οποίο θα «ξεκολλήσουν» από την 13η θέση και θα σωθούν απευθείας
Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε σήμερα στην ουρά, καθώς ΑΕΛ και Ξάνθη επισημοποίησαν την παραμονή τους στην κατηγορία, μετά τις νίκες τους επί της ΑΕΚ και του Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα.
Την ίδια στιγμή ο ΠΑΣ μετά την ήττα του στη Νέα Σμύρνη αναζητά έναν και μόνο συνδυασμό ώστε να πάει στα μπαράζ και να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Να κερδίσει εκείνος μετά το Πάσχα τον ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ να χάσει στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» υστερεί σε όλες τις ισοβαθμίες στους 30 (διπλές ή και στην τριπλή), οπότε για να τερματίσει 13ος θα πρέπει να βάλει ομάδα... από κάτω.
Την ίδια στιγμή η Ξάνθη είναι σωμένη και μαθηματικά καθώς υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τον ΟΦΗ άρα οι 32 πόντοι της αρκούν για να μην πάει ούτε καν στα μπαράζ, ενώ ο Αστέρας ορίζει την τύχη του.
Οι Αρκάδες θα είναι και του χρόνου στη Super League αν κερδίσουν τον Πανιώνιο την 30η αγωνιστική, ενώ επειδή υπερτερούν τόσο σε μονή ισοβαθμία με τον ΟΦΗ, όσο και σε τριπλή με ΟΦΗ, ΠΑΣ, θα πάνε στα μπαράζ μόνο αν δεν κερδίσουν και ο ΟΦΗ επικρατήσει στο Περιστέρι.
Το τελευταίο κάνει εύκολα αντιληπτό πως υπάρχει μόλις ένα σενάριο που θα χαρίσει στην ομάδα του Ηρακλείου την παραμονή της, χωρίς να πάει σε διπλούς αγώνες με τον 2ο της Football League και αυτό είναι να πάρει το «τρίποντο» και ο Αστέρας να παραχωρήσει ισοπαλία ή να χάσει από τον Πανιώνιο στην Τρίπολη.
ΠΙΘΑΝΕΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ
ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα στους 30
Υπερτερεί ο ΟΦΗ
Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα στους 30
Υπερτερεί ο Αστέρας
Αστέρας, ΟΦΗ στους 30
Υπερτερεί ο Αστέρας
Αστέρας, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα στους 30
Αστέρας 8 βαθμοί, ΟΦΗ 5 βαθμοί, ΠΑΣ Γιάννινα 2 βαθμοί
Ξάνθη, ΟΦΗ στους 32
Υπερτερεί η Ξάνθη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα