Παντελίδης: «Δεν χρειάζεται να μπούμε με την μπάλα στα δίχτυα»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Δεν χρειάζεται να μπούμε με την μπάλα στα δίχτυα»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης χαρακτήρισε το πρώτο ημίχρονο ως το καλύτερο του Άρη επί ημερών του και μίλησε για την κυνικότητα που πρέπει να αποκτήσει η ομάδα του.

Ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά: «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη όχι γιατί κρινόταν κάτι από βαθμολογικής άποψης αλλά γιατί έπρεπε να αντιδράσουμε μετά τις δύο ήττες. Να είμαστε λίγο χαρούμενοι μετά τα δύο τελευταία αποτέλεσμα τα οποία δεν ήταν τα καλύτερα για μας. Είναι πολύ δίκαιη η νίκη μας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο μας επί δικών μου ημερών σε ότι αφορά την ποιότητά μας και τον τρόπο με τον οποίον φτάναμε στην αντίπαλη περιοχή. Το μόνο μας αρνητικός το παιχνίδι ήταν η ισοφάριση από την άποψη ότι δεν κινδυνεύσαμε και λίγο από αφέλεια, κακές τοποθετήσεις και τύχη, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας ισοφαρίσει. Και μετά το γκολ η ομάδα έδειξε ότι είχε διάθεση, ήξερε πώς να το κάνει και μας βοήθησαν τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο και κερδίσαμε το παιχνίδι. Μπράβο στα παιδιά και στον κόσμο που ταξίδεψε για να έρθει δίπλα μας».

Για την αντικατάσταση του Ούγκο Σόουζα κι αν είχε σχέση με το γκολ της ισοφάρισης, είπε: «Καταρχήν θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Ούγκο μετά από ένα διάστημα απουσίας έξι μηνών. Δεν αποφάσισα να τον αλλάξω στο ημίχρονο, όπου μου είπε ότι άρχισε να κουράζεται αλλά είχαμε επικοινωνία. Αν ήταν καλά δεν θα είχαμε πρόβλημα στο γκολ γιατί θεωρούσαμε ότι με τον Ούγκο ήμασταν καλά αμυντικά και όντως ήμασταν. Η κούρασή του σε συνδυασμό με το ότι θέλαμε κάτι περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι μας οδήγησε στην αντικατάστασή του».

Ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες. «Σας είπα ότι κάναμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο. Στην Τρίπολη κερδίζαμε με 0-3 στο ημίχρονο και σήμερα είχαμε το ρευστό 0-1. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι περισσότερη κυνικότητα όταν βλέπει το τέρμα, Ας μην είναι τελικές με τις τέλειες προϋποθέσεις, δεν χρειάζεται να μπούμε με την μπάλα στα δίχτυα. Είναι ένα στοιχείο το οποίο δεν το είχαμε στο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα