Βιεϊρίνια: «Οι συμπαίκτες μου είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω»

Βιεϊρίνια: «Οι συμπαίκτες μου είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω»

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Οι συμπαίκτες μου είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω»

bet365

Πανευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, αποθεώνοντας τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς.

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε θριαμβευτικά τη σεζόν, επικρατώντας με 5-0 του Λεβαδειακού και κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του, που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι για να γνωρίσει την αποθέωση του κόσμου, παρότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, μίλησε μετά το τέλος κι εξέφρασε τη χαρά του για όσα πέτυχε φέτος η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή την παρέα, είναι η καλύτερη που θα μπορούσα να έχω! Ο προπονητής μας στηρίζει για να πετύχουμε τους στόχους μας. Με το δεξί δεν μπορώ να πηδήξω μαζί τους, δυστυχώς. Θυμήθηκα την πρώτη φορά που βρέθηκα στην Τούμπα, αλλά και όλες τις στιγμές που ζήσαμε στην ομάδα. Είναι τιμή μου που ο κόσμος φώναξε το όνομά μου, δείχνει την αγάπη του προς το πρόσωπό μου, αλλά και τη στήριξη σε όλη την ομάδα. Αφιερώνω τον τίτλο στην οικογένειά μου, στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα