ΠΑΟΚ: Αγωνίστηκε ο Βιεϊρίνια στη φιέστα! (pics)

ΠΑΟΚ: Αγωνίστηκε ο Βιεϊρίνια στη φιέστα! (pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αγωνίστηκε ο Βιεϊρίνια στη φιέστα! (pics)

bet365

Δεν ήταν δυνατό να μην είναι παρών στο μεγάλο πάρτι του ΠΑΟΚ! Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 91' πήρε την θέση του Πέλκα, φόρεσε το περιβραχιόνιο και η Τούμπα πήρε φωτιά!

Όταν σηκώθηκε το πινακάκι με τον αριθμό του μεγάλου Πορτογάλου η Τούμπα... έβραζε. Η είσοδός του στο γήπεδο πανηγυρίστηκε περισσότερο από κάθε ένα από τα πέντε γκολ. Παίκτες, αντίπαλοι και κόσμος χειροκροτούσαν. Τι κι αν δεν ακούμπησε την μπάλα όπως ήταν λογικό. Τι κι αν η παρουσία του ήταν μερικά βήματα δίπλα στη γραμμή. Ο Βιεϊρίνια με τα γκολ του και την προσωπικότητά του... κουβάλησε όλη την χρονιά τον ΠΑΟΚ προς το πρωτάθλημα. Δεν ήταν δυνατό να λείπει από τον αγώνα-σφραγίδα. Από το τέλος μια αναμονής 34 χρόνων. Ήταν εκεί. Έγραψε το όνομά του στο φύλλο αγώνος. Πέρασε στην ιστορία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα