ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: Πορτογαλική σημαία στην Τούμπα για τον Βιεϊρίνια (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: Πορτογαλική σημαία στην Τούμπα για τον Βιεϊρίνια (pic)

bet365

Άρωμα... Πορτογαλίας προς τιμήν του αρχηγού και άτυχου του ΠΑΟΚ στο φινάλε της σεζόν, Αντελίνο Βιεϊρίνια έχουν οι κερκίδες της Τούμπας.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται από νωρίς στην Τούμπα, ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της Super League για πρώτη φορά έπειτα από 34 χρόνια.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, χωρίς βέβαια να μπορεί να αγωνιστεί, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του την προηγούμενη εβδομάδα στη Λάρισα, αλλά να είναι έτοιμος για την πανηγυρική απονομή.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ μάλιστα σήκωσαν στην κερκίδα μια τεράστια σημαία της Πορτογαλίας, όπου δεσπόζει η φιγούρα του αρχηγού της ομάδας τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα