ΠΑΟΚ: «Μην προσεγγίζετε το γήπεδο χωρίς εισιτήριο»

ΠΑΟΚ: «Μην προσεγγίζετε το γήπεδο χωρίς εισιτήριο»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Μην προσεγγίζετε το γήπεδο χωρίς εισιτήριο»

bet365

Με νέα ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημαίνει την ανάγκη από φιλάθλους της ομάδας που δεν έχουν εξασφαλίσει ένα εισιτήριο του αγώνα με το Λεβαδειακό, να μην προσεγγίσουν την Τούμπα.

Ιντιάνα Πέισερς - Μπόστον Σέλτικς με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της γνωστοποιεί τη λειτουργία γιγαντο-οθόνης στο Λευκό Πύργο από την οποία όσοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν εξασφαλισμένη την είσοδο τους στο γήπεδο, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο το ματς, όσο και τη φιέστα.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο του αγώνα, πως στον Λευκό Πύργο θα λειτουργήσει γιγαντο-οθόνη τόσο για το ματς, όσο και για εκείνα που θα επακολουθήσουν.

Εκεί θα είναι και το σημείο συνάντησης του κόσμου με την ομάδα, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά!

Παρακαλούμε για άλλη μια φορά όσους δεν έχουν εξασφαλίσει πρόσβαση στο γήπεδο της Τούμπας, να μην προσεγγίσουν το γήπεδο και να μη δυσχεράνουν την τέλεση του ιστορικότερου αγώνα των τελευταίων 34 χρόνων! Παρακαλούμε σεβαστείτε την ασφάλεια των θεατών και του γηπέδου.

Το μέλλον ξεκίνησε και στο εξής θα δοθούν πολλές τέτοιες ευκαιρίες!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα