Η πρώτη οριοθέτηση του αγωνιστικού χώρου στην Αγιά Σοφιά! (pics & vid)

Η πρώτη οριοθέτηση του αγωνιστικού χώρου στην Αγιά Σοφιά! (pics & vid)

Gazzetta team
Η πρώτη οριοθέτηση του αγωνιστικού χώρου στην Αγιά Σοφιά! (pics & vid)

bet365

Το πρωί της Κυριακής στην Αγιά Σοφιά έγινε η πρώτη ακριβής οριοθέτηση των πραγματικών διαστάσεων της μεγάλης περιοχής.

Το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει πάρει για τα καλά μορφή και ετοιμάζεται και για την άφιξη των ανθρώπων της ιταλικής εταιρίας Cimolai μετά το Πάσχα για να ξεκινήσει η κατασκευή του στεγάστρου.

Το πρωί της Κυριακής στην Αγιά Σοφιά έγινε μάλιστα και η πρώτη ακριβής οριοθέτηση του αγωνιστικού χώρου με τη χάραξη της μεγάλης περιοχής και των κόρνερ σε πραγματικές διαστάσεις στον χώρο μπροστά από το βόρειο πέταλο που είναι ήδη έτοιμο.

Σε αυτόν τον χώρο θα αρχίσουν σύντομα να δουλεύουν τα συνεργεία της Cimolai έχοντας πλέον την πραγματική εικόνα των ορίων του αγωνιστικού χώρου, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία , αλλά και στο βίντεο που ανάρτησε στα social media η ΑΕΚ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα