Ετοιμάζεται για τη φιέστα του ΠΑΟΚ όλη η Θεσσαλονίκη (pics)

Ετοιμάζεται για τη φιέστα του ΠΑΟΚ όλη η Θεσσαλονίκη (pics)

Gazzetta team
Ετοιμάζεται για τη φιέστα του ΠΑΟΚ όλη η Θεσσαλονίκη (pics)

bet365

Από το πρωί της Κυριακής η Θεσσαλονίκη είναι στο... πόδι για να πανηγυρίσει απόψε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να σηκώσει τον τίτλο του πρωταθλητή στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και η Θεσσαλονίκη αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Άλλωστε ήδη έχει στηθεί γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο, όπου οι φίλοι του Δικεφάλου που δεν θα βρίσκονται στην Τούμπα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και τη φιέστα που θα ακολουθήσει.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει να ντύνεται στα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ. Στο Δημαρχείο έχει τοποθετηθεί σημαία του ΠΑΟΚ, ενώ σημαίες και κασκόλ υπάρχουν ήδη στον Λευκό Πύργο, όπου το βράδυ θα κατακλυστεί από τους φίλους της ομάδας στους πανηγυρισμούς.

Δείτε εικόνες από την προετοιμασία της Θεσσαλονίκης για την αποψινή φιέστα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα