TOP ΑΓΩΝΕΣ
  • TOP ΑΓΩΝΕΣ
  • TURKISH AIRLINES EUROLEAGUE
  • NBA
ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Είπε ότι θα φέρει τη χαρά στην Τούμπα! Και την έφερε…

Είπε ότι θα φέρει τη χαρά στην Τούμπα! Και την έφερε…

Είπε ότι θα φέρει τη χαρά στην Τούμπα! Και την έφερε…

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει στο blog του στο gazzetta, για τους χαρούμενους και πανευτυχείς ΠΑΟΚτσήδες και για τον άνθρωπο που όσα υπόσχεται μπορεί και τα κάνει πράξη.

Η μεγάλη μέρα για τον ΠΑΟΚ  και τον κόσμο του, έφθασε. Μία ημέρα που περίμεναν τόσοι πολλοί άνθρωποι, σε όλο τον πλανήτη. Γιατί είναι οι ΠΑΟΚτσήδες που ζουν εντός χώρας και είναι… άλλοι τόσοι –περίπου- μακριά από αυτή.

Ο ΠΑΟΚ θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα του 2019 σε μία ημέρα που θα γραφθεί ιστορία, σε μία ημέρα όπου η χαρά και η υπερηφάνεια γι’ αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία, μπλέκει με την συγκίνηση που προκάλεσε όλη αυτή η ανυπομονησία των 34 χρόνων. 

Έχουν γραφθεί πάρα πολλά για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Πολλές αναλύσεις, σχόλια για τον τρόπο, ύμνοι για τους ανθρώπους που μόχθησαν όλη τη χρονιά και σήμερα θα πανηγυρίσουν δικαιολογημένα.

Νιώθω ότι αυτό το τελευταίο διάστημα, αλλά και γενικά όλη τη φετινή σεζόν, ο πρωτεργάτης, ο άνθρωπος που έδωσε όραμα και μεγάλωσε τον ΠΑΟΚ τόσο πολύ, δεν έχει "εισπράξει" όσα του αρμόζουν. 

Έτσι απλά και… ΠΑΟΚτσήδικα,  όλα όσα γίνονται σήμερα ξεκινούν από έναν άνθρωπο. Ο Ιβάν  Σαββίδης είναι αυτός που έδωσε τον λόγο του και κατάφερε μέσα σε ένα χρονικό διάστημα να φανεί συνεπής. Και μας κάνει εντύπωση, γιατί εμείς εδώ στην Ελλάδα… αλλιώς έχουμε συνηθίσει. Πόσο σπάνιο είναι για εμάς εδώ σε αυτή τη χώρα, ένας ηγέτης να τηρεί τις υποσχέσεις του;

«Σας δίνω το λόγο του Πόντιου που ποτέ δεν μιλάει στον αέρα,  ότι θα φέρω τη χαρά στην Τούμπα». Αυτό είπε πριν λίγα χρόνια! Πόσο μεγάλο και πόσο ωραίο είναι το ότι… αυτό ακριβώς το έκανε πράξη.

Με όλα όσα έχει κάνει, με όλα όσα σχεδίασε, οραματίστηκε και υλοποίησε, κατάφερε αυτό το τόσο μεγάλο… ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΑΡΑ!

Οι ΠΑΟΚτσήδες στη Θεσσαλονίκη, στη Μακεδονία, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι χαρούμενοι. Ευτυχισμένοι!  Γράφεται και ακούγεται εύκολο, αλλά… πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις κάτι τέτοιο εν έτη 2019.

Ο Σαββίδης το κατάφερε αυτό! Με τρόπο, με  πλάνο και με όραμα.

Πρώτα απ’ όλα έσωσε τον  ΠΑΟΚ. Στην πορεία τον ξεχρέωσε. Μέσα στα χρόνια τον οργάνωσε καλύτερα. Λίγο μετά έβαλε στόχο να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. (Πάνε τα χρόνια εκείνα που όλα στήνονταν με τέτοιο τρόπο ώστε να επωφεληθεί ο ένας που είχε να πάρει κόκκινη και πέναλτι για 2,2-5 χρόνια, ένα ολόκληρο σύστημα που ακόμη δεν έχει δικαστεί για τόσες υποθέσεις που εκκρεμούν). Και αφού καθάρισε (σε ένα ικανοποιητικό ποσοστό) το ποδόσφαιρό μας, ήρθε και η ώρα του ΠΑΟΚ να κατακτήσει –αλλά και να πανηγυρίσει- το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν γιορτάζει, γράφει ιστορία και επειδή έχει Σαββίδη, όλοι ξέρουμε ότι θα έχει και συνέχεια. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να μεγαλώνει, θα συνεχίσει να κατακτά τίτλους και το επόμενο βήμα θα γίνει με την κατασκευή του νέου του γηπέδου. Άλλο ένα όνειρο το οποίο ο Ιβάν Σαββίδης θέλει και μπορεί να κάνει πραγματικότητα.

Όπως δεσμεύτηκε για τη… χαρά στην Τούμπα, έτσι έχει δεσμευτεί και για το γήπεδο! Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό…   

* Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε άλλη μία κούπα και στο βόλεϊ. Άλλον έναν τίτλο που κέρδισε από τον πανάκριβο Ολυμπιακό τον οποίο ξεπέρασε στα ημιτελικά, από τον οποίο τώρα που πήρε αυτοπεποίθηση θα πρέπει να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα. Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ αφού επικράτησε και του Ηρακλή και… ας τελειώσει η χρονιά για να μετρήσουμε τότε, στο τέλος, τα τρόπαια σε όλα τα τμήματα. Ακόμη νωρίς είναι…

Best of internet