Ατρόμητος: Με Σάκιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ατρόμητος: Με Σάκιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Με Σάκιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, με τον Νταμίρ Κάναντι να έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Σάκιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει Παναθηναϊκού. Ο Νταμίρ Κάναντι έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Σάκιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Εκτός έμειναν για ακόμα μια φορά ο Βασιλακάκης και ο Κορτ, ενώ στην αποστολή ως δεύτερος τερματοφύλακας είναι ο Μανδάς κι όχι ο Θεοδωράκης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.00.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουάρντα, Μάντσον, Σάκιτς, Ούμπιδες, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης, Ουγκράι, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Μούγιακιτς και Μανδάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα