Μέχρι το Σάββατο τα εισιτήρια του Λαμία - Ολυμπιακός

Gazzetta team
Μέχρι το Σάββατο τα εισιτήρια του Λαμία - Ολυμπιακός

bet365

Η ΠΑΕ Λαμία εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία ενημερώνει τον κόσμο πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι διαθέσιμα μέχρι το Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι αύριο Σάββατο 20/4 είναι η τελευταία μέρα προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής 21/4 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, από τα γραφεία της ομάδας Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος 10:00 με 14:00.

Οι τιμές στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ορίζονται ως εξής:

Στις κερκίδες 9 έως και 17 η τιμή είναι 15€.
Στις κερκίδες 1-2 και 5 έως και 7 η τιμή είναι 20€.
Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή είναι 25€.

Η τιμή του παιδικού – μαθητικού εισιτηρίου (παιδιά γεννημένα μέχρι και το 2001) είναι 5€ για όλο το γήπεδο εκτός από τις κερκίδες 3 και 4 που δεν εκδίδονται παιδικά-μαθητικά εισιτήρια.

—————————————————————————————————————————

Την Κυριακή 21/4 ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ Λαμίας θα ανοίξουν στις 13:00 και οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Οι τιμές την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Στις κερκίδες 9 έως και 17 η τιμή είναι 20€.
Στις κερκίδες 1-2 και 5 έως και 7 η τιμή είναι 25€.
Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή είναι 30€.

Η τιμή του παιδικού – μαθητικού εισιτηρίου (παιδιά γεννημένα μέχρι και το 2001) είναι 10€ για όλο το γήπεδο εκτός από τις κερκίδες 3 και 4 που δεν εκδίδονται παιδικά-μαθητικά εισιτήρια.

Σάββατο 20/4 και Κυριακή 21/4 θα εκδίδονται μόνο εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ θα είναι ξανά στην διάθεση των φιλάθλων από Μ. Δευτέρα.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα