Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στην Τούμπα! (pics)

Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στην Τούμπα! (pics)

Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στην Τούμπα! (pics)

bet365

Λέιζερ, ηχητικά εφέ, ρομποτικά φώτα και άλλες εκπλήξεις θα κάνουν την Τούμπα να μοιάζει πολύ διαφορετική το βράδυ της Κυριακής (21/4) στη φιέστα που ετοιμάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

100% Επιστροφή* χρημάτων Ίντερ - Ρόμα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στον ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα για το παιχνίδι της Κυριακής (21/4) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, όπου θα σφραγιστεί και μαθηματικά η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Το βράδυ της Παρασκευής (19/4) η Τούμπα φωτίστηκε από τα λέιζερ, ρομποτικά φώτα και κάποια λίγα βεγγαλικά που άλλαξαν το χρώμα του ουρανού, σύμφωνα με την προετοιμασία για τη φιέστα που θα ακολουθήσει του αγώνα και την οποία θα παρακολουθήσουν χιλιάδες φίλοι του «Δικεφάλου». Στην πρόβα συμμετείχαν και οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ, με τις πρωταθλήτριες ομάδες του 1976 και 1985 να έχουν ιδιαίτερη και συμβολική θέση στο τελετουργικό.

Οι πρόβες που θα συνεχιστούν και το Σάββατο (20/4) δείχνουν ότι κάτι πολύ εντυπωσιακό και φαντασμαγορικό ετοιμάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το βράδυ της Κυριακής.

Οσοι δεν καταφέρουν να βρίσκονται εντός του γηπέδου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη φιέστα από την τηλεόραση του «OPEN» και από τη γιγαντοοθόνη που θα στηθεί για αυτόν τον λόγο στο Λευκό Πύργο, ενώ σ’ ότι αφορά την απονομή του τίτλου, αυτή θα γίνει από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, με την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ της Super League, που θα παραδώσει την «κούπα» στον αρχηγό της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα