Παναιτωλικός: Τρία εισιτήρια με 9 ευρώ για τους κατόχους διαρκείας με Άρη!

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Τρία εισιτήρια με 9 ευρώ για τους κατόχους διαρκείας με Άρη!

bet365

Προνομιακές τιμές στα εισιτήρια της αναμέτρησης της 29ης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη προσφέρει ο Παναιτωλικός, καλώντας τους οπαδούς του να αγοράσουν τρία εισιτήρια έναντι 9 ευρώ συνολικά και να γεμίσουν το γήπεδο του Αγρινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας δίνει την Κυριακή (ώρα 19.00) τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με αντίπαλο τον Άρη και καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο γήπεδο, προσφέροντας εισιτήρια στις χαμηλότερες τιμές.

Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους διαρκείας να προμηθευτούν τρία απλά εισιτήρια με συνολική τιμή 9 ευρώ, προσερχόμενοι με την κάρτα τους στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο το Σάββατο και την Κυριακή (ώρες 11.00 έως 15.00).

Τα απλά εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου την Κυριακή από τις 15.00 έως την έναρξη του αγώνα. Οι τιμές τους ανά θύρα είναι:

Μεγάλη κερκίδα
Θύρα 1, Θύρα 215Γυναικεία – παιδικά10
Μικρή κερκίδα
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα)12Γυναικεία – παιδικά8
Θύρα 4, Θύρα 510Γυναικεία – παιδικά7
Πέταλο
Θύρα 6, Θύρα 7 7Γυναικεία – παιδικά5

Για την προμήθεια του εισιτηρίου απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Από σήμερα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς μέσω του VIVA.gr».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα