Δικαιώθηκε για Ντουρμισάι ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Δικαιώθηκε για Ντουρμισάι ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιωνιος δικαιωθηκε στη δικαστική κόντρα του με τον Δωριέα Ρόδου για τα τροφεία του Φιορίν Ντουρμισάι, με το αίτημα των Ροδιτών να έχουν λαμβάνειν 35.000 να πέφτει στο «κενό».

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Δωριέα Ρόδου κατά του Πανιωνίου, με την οποία ζητούσε τροφεία για τον επιθετικό των «κυανέρυθρων».

Ο σύλλογος της Ρόδου, που αγωνίζεται στο Γ' τοπικό της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, διεκδίκησε δικαστικά το ποσό των 35.000 ευρώ από τον Πανιώνιο, καθώς βρέθηκε στις τάξεις του το 2005, σε ηλικία 9 ετών, ενώ εκεί επέστρεψε στα 15 του, μετά το πέρασμά του από τον ΑΣ Ρόδος.

Από κει τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2013 η ομάδα της Νέας Σμύρνης, από την οποία ο Δωριέας ζήτησε αποζημίωση για τα τροφεία του, με την προσφυγή του να απορρίπτεται.

Την ΠΑΕ εκπροσώπησε η νομική σύμβουλος του συλλόγου, Δόξα Τσαγκαράκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα