Η Ξάνθη θυμήθηκε τον Αντεφέμι: «Η απουσία του δικού μας Bayo είναι ακόμα αισθητή»

Gazzetta team
Η Ξάνθη θυμήθηκε τον Αντεφέμι: «Η απουσία του δικού μας Bayo είναι ακόμα αισθητή»

bet365

Με ανακοίνωσή της η Ξάνθη τίμησε τη μνήμη του Ολουμπάγιο Αντεφέμι, τον πρώην ποδοσφαιριστή της που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό σαν σήμερα, 18 Απριλίου του 2011.

Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν από τον αδόκητο χαμό του Νιγηριανού πρώην αμυντικού των Ακριτών, Ολουμπάγιο Αντεφέμι, που έφυγε από τη ζωή στις 18 Απριλίου 2011 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα κοντά στην Καβάλα.

Η Ξάνθη υπήρξε η τελευταία ομάδα στην καριέρα του ποδοσφαιριστή, που σε ηλικία μόλις 25 ετών σόκαρε την κοινωνία της Ξάνθης, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο με την τραγική είδηση προ οκταετίας.

Ο Αντεφέμι γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 1985 στο Λάγος της Νιγηρίας και ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 από την Μπέντελ Ινσουράνς ενώ την επόμενη σεζόν έπαιξε στην Ντέλτα Γιουνάιτεντ. Το 2003 πήρε μεταγραφή στην Χάποελ Ιερουσαλήμ όπου αγωνίστηκε ως το 2005 ενώ την επόμενη περίοδο φόρεσε την φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ. Το 2006 αγωνίστηκε στην Χάποελ Ραμάτ Γκαν, πριν μετακινηθεί κατά σειρά στις Χάποελ Μπνέι Λοντ, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Ρέιντορφ και Μπουλόν. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Ξάνθη με την οποία τη σεζόν 2010/11 είχε 24 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ήταν μέλος της Εθνικής Νιγηρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008 στο Πεκίνο, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ στην Εθνική Ανδρών είχε 3 συμμετοχές.

Ο σύλλογος δεν ξέχασε τη θλιβερή επέτειο και με ανακοίνωση τίμησε τη μνήμη του, δείχνοντας πως δεν έχει ξεχάσει τον δικό της «Bayo».

Αναλυτικά:

«Σαν σήμερα ήταν, στις 18 Απριλίου του 2011. Μεγάλη Δευτέρα τότε, η μοίρα είχε παίξει ύπουλο παιχνίδι στον ποδοσφαιριστή της ξανθιώτικης ομάδας Ολουμπάγιο Αντεφέμι ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό. Οκτώ χρόνια μετά, η απουσία του δικού μας «Bayo» είναι ακόμη αισθητή. Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ δεν θα σε ξεχάσει ποτέ!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα