Μαλεζάς: «Την Κυριακή θα ζήσουμε κάτι μοναδικό»!

Μαλεζάς: «Την Κυριακή θα ζήσουμε κάτι μοναδικό»!

Gazzetta team
Μαλεζάς: «Την Κυριακή θα ζήσουμε κάτι μοναδικό»!

bet365

O Στέλιος Μαλεζάς, ο πιο παλιός παίκτης στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, περιμένει πως και πως να φτάσει η στιγμή που η ομάδα του θα έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Επιστροφή χρημάτων* στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπενφίκα και σούπερ αποδόσεις στo Europa League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο έμπειρος Έλληνας αμυντικός και αρχηγός του «Δικεφάλου» μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θεωρεί πως είναι η… μάνα του λόχου:

«Το θέμα είναι να το καταλαβαίνουν οι άλλοι. Το θέμα είναι πως το νιώθουν τα άλλα παιδιά κι αν το νιώθουν, με κάνει πολύ χαρούμενο. Κάνω κάποιες φορές, την αναδρομή στο παρελθόν, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι το τώρα και το μέλλον μου, για να μπορώ να κάνω το καλύτερο για την οικογένεια μου και την ομάδα μου» .

Για το πως έζησε ο ίδιος τη φετινή σεζόν:

«Το είδα από άλλη οπτική γωνία. Ενός «φιλάθλου» που χαιρόταν τα παιχνίδια! Είχα και το άγχος του παίκτη, όπου με τον τρόπο μου, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, είτε σε προπονήσεις, είτε σε οποιαδήποτε φορά μου δινόταν η ευκαιρία να βοηθήσω στα παιχνίδια» .

Για το προηγούμενο πρωτάθλημα της ομάδας το 1985 και τη δική του ηλικία:

«Ήμουν λίγων ημερών… Το σημαντικό είναι το τώρα, να κοιτάξουμε να πάνε όλα καλά την Κυριακή, για να το ζήσουμε όλοι. Εφόσον κάνουμε τη δουλειά μας την Κυριακή, θα ζήσουμε κάτι μοναδικό».

Για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ:

«Έχω περάσει πολλές καλές και κακές στιγμές. Έχω περάσει δύσκολες στιγμές, στιγμές όπου ήμασταν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στιγμές και χρονιές υπομονής, χρονιές όπου ελπίζαμε δικαιολογημένα να κάνουμε κάτι ή και αδικαιολόγητα ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Το σημαντικότερο όλων είναι την Κυριακή να επιτευχθεί επιτέλους ο στόχος μας, στόχος ετών που είχαμε θέσει στην ομάδα».

Για τις διαφορές των προηγούμενων ομάδων του ΠΑΟΚ με τη φετινή:

«Είχαμε κάποιες στιγμές, όπως το 2010, όπου με την ομάδα του Σάντος, φτάσαμε αρκετά κοντά. Είχαμε την προπέρσινη και την περσινή χρονιά. Νομίζω ότι οι διαφορές με τη φετινή, είναι ότι στη φετινή χρονιά, δε χάσαμε βαθμούς στα πρώτα παιχνίδια. Τις άλλες χρονιές, είχαμε μείνει πίσω στην αρχή, προσπαθούσαμε να κάνουμε το comeback, φτάναμε στην πηγή, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε τον τίτλο. Είχαμε χάσει βαθμούς και οι άλλοι ακόμα και με ισοπαλίες ήταν ήσυχοι» .

Για το συνδετικό κρίκο με τις προηγούμενες ομάδες και τον Βιεϊρίνια και τον τραυματισμό του:

«Ήμασταν οι τρεις μαζί με τον Γλύκο. Τι να πω για τον Αντρέ; Έδωσε τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα, βοήθησε σαν αρχηγός, ξελάσπωσε την ομάδα στις δύσκολες στιγμές. Μια προσωπικότητα που σεβόμαστε και θαυμάζουμε. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι ατυχείς στιγμές, που δε μπορείς να καταλάβεις από πριν για να τις αντιμετωπίσεις».

Για την ανυπομονησία του κόσμου και αν αυτή μπορεί να επηρεάσει την ομάδα:

«Αυτό που βλέπω, αυτό που έχουμε μέσα στην ομάδα, είναι ότι δε θεωρούμε δεδομένο ότι έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο και το πλάνο μας και μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι δεν πετάνε τα μυαλά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα