Πέλκας: «Την Κυριακή θα παίξουμε και για τον Βιεϊρίνια»

Πέλκας: «Την Κυριακή θα παίξουμε και για τον Βιεϊρίνια»

Gazzetta team
Πέλκας: «Την Κυριακή θα παίξουμε και για τον Βιεϊρίνια»

bet365

Η ξεχωριστή αναφορά και η υπόσχεση που έδωσε ο Δημήτρης Πέλκας στον Αντρέ Βιεϊρίνια ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με το Λεβαδειακό στην Τούμπα.

Άιντραχτ - Μπενφίκα με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

O Δημήτρης Πέλκας εκτός από την αναφορά του στο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, μίλησε και για τον τραυματισμό του αρχηγού της ομάδας και το πόσο έχει επηρεάσει η απουσία του. .

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του μέσου του «Δικεφάλου» στην κάμερα του Novasports:

Για το παιχνίδι της Κυριακής:

«Σίγουρα υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία σε όλη την ομάδα. Όμως οι παίκτες βάζουν το κεφάλι κάτω και θα πάμε για τη νίκη» .

Για τα αίτια που οδήγησαν στην ισοπαλία στη Λάρισα:

«Δεν θα έλεγα ότι μπορεί να εφησυχαστεί κάποιος ποδοσφαιριστής έτσι. Δεν έχει τελειώσει η χρονιά. Όλοι κοιτάμε να δουλέψουμε καλά, να ετοιμαζόμαστε καλά και να υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία για τον αγώνα. Το ότι δεν κερδίσαμε στη Λάρισα, είναι γιατί δεν βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος, δεχτήκαμε ένα γκολ από λάθος. Ποδόσφαιρο είναι, δεν τα καταφέραμε και τώρα πάμε με τον Λεβαδειακό να νικήσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα» .

Για το γκολ που πέτυχε:

«Εγώ θέλω να παίρνει η ομάδα αυτό που χρειάζεται στον αγωνιστικό χώρο από μένα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές τρέφονται από το γκολ, χάρηκα που σκόραρα, αλλά αυτό χάθηκε γιατί δεν ήρθε η νίκη».

Για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια και τον αντίκτυπο που έχει στην ομάδα:

«Είμαστε στεναχωρημένοι όλοι. Είναι κάθε μέρα που είμαστε μαζί, υπάρχει γενικά στεναχώρια για όλους τους τραυματίες. Έχει κάνει τόσα πράγματα στην ομάδα. Έχει καταφέρει τόσα στην καριέρα του και παραμένει ταπεινός. Όταν το ζεις καθημερινά θα δεις πόσο βοηθάει μέσα και έξω από το γήπεδο. Είμαστε στεναχωρημένοι για τον άνθρωπο Βιεϊρίνια. Σίγουρα μας επηρεάζει όλο αυτό γιατί θέλουμε να τον έχουμε δίπλα μας και την Κυριακή θα παίξουμε για αυτόν. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές, είμαστε όμως δεμένοι, έτσι πρέπει να είναι οι ομάδες, μία οικογένεια, γιατί μόνο έτσι έρχονται επιτυχίες».

Για την αγάπη του κόσμου στον αρχηγό του Δικεφάλου:

«Είναι λογική η αγάπη του κόσμου. Γιατί είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να μη στεναχωρήθηκε για τον τραυματισμό του».

Για το αν ασχολείται με τους… αριθμούς:

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν αν σκοράρουν. Ο ποδοσφαιριστής τρέφεται από αυτό. Σίγουρα πολλοί ασχολούνται με τους αριθμούς. Είναι ωραίο να ενδιαφέρεσαι και να βάζεις στόχους. Και εγώ προσωπικά ασχολούμαι».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό:

«Εμείς σε κάθε ματς δουλεύουμε σκληρά και πάμε να κερδίσουμε. Έτσι και την Κυριακή. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και ξέρουμε ότι ο Λεβαδειακός δεν θα έρθει για διακοπές. Να μπούμε δυνατά από την αρχή, γνωρίζοντας πως όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο και αυτόν που δεν έχει χάσει από κανέναν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε εύκολο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα