«Παγωμάρα» με Παπαπέτρου στον Πανιώνιο

Δημήτρης Ρούσσος
«Παγωμάρα» με Παπαπέτρου στον Πανιώνιο

bet365

Ο Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε διαιτητής του αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα ένας ορισμός που φέρνει δυσάρεστες αναμνήσεις από τον αγώνα του πρώτου γύρου στους Ζωσιμάδες.

Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς που θα κρίνει κατά πολύ την παραμονή στην Super League. Οι «κυανέρυθροι» δεν στοχεύουν σε κάτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι αδιάφοροι κόντρα σε μια ομάδα που καίγεται για τη νίκη.

Άλλωστε, μετά τα όσα ακολούθησαν του αγώνα Παναθηναϊκός - ΟΦΗ, στη Νέα Σμύρνη δεν θέλουν να δώσουν κανένα δικαίωμα κάτι που επιτάσσει και η ιστορία του συλλόγου. Για τον λόγο αυτό στον Πανιώνιο δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τον ορισμό του Τάσου Παπαπέτρου στον κυριακάτικο αγώνα, αφού ο 33χρονος διαιτητής στο παρελθόν είχε αφήσει με έντονα παράπονα τους «κυανέρυθρους» με πιο πρόσφατο το ματς του πρώτου γύρου στα Γιάννενα με τις διαμαρτυρίες τους να επικεντρώνονται τόσο στην φάση του πέναλτι στον Σταυρόπουλο, όσο και στις κάρτες που έδειξε στους παίκτες του Άκη Μάντζιου αλλά και στο οφσάιντ του Σπιριντόνοβιτς ενώ έμπαινε στα καρέ του ΠΑΣ.

Ο εν λόγω ρέφερι πάντως έχει ιστορικό με τους Νεοσμυρνιώτες, αφού παλιότερα ξανά σε ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα το 2014 με τις αποφάσεις του είχε προκαλέσει διαμαρτυρίες στην Πλατεία με τους «κυανέρυθρους» να βγάζουν μάλιστα και ανακοίνωση με την οποία τον είχαν χαρακτηρίσει ανεπιθύμητο, ενώ την φετινή σεζόν εκτός από το ματς στα Γιάννενα, είχε αφήσει με έντονα παράπονα τον Πανιώνιο και στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα