Ο Άρης δεν έχει «ξεχάσει» τον Κάλε Χόλμπεργκ

Ο Άρης δεν έχει «ξεχάσει» τον Κάλε Χόλμπεργκ

Ο Άρης δεν έχει «ξεχάσει» τον Κάλε Χόλμπεργκ

bet365

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Άρης δεν προσπάθησε να αποκτήσει μόνο τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, αλλά διαπραγματεύτηκε και τα δικαιώματα του Κάλε Χόλμπεργκ της Νόρκεπινγκ. Ο φάκελος του Σουηδού επιθετικού παραμένει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Στις συζητήσεις που έγιναν στις αρχές του χρόνου, διαπιστώθηκε τεράστια οικονομική διαφορά μεταξύ της σουηδικής ομάδας και του Άρη. Η πρώτη απαιτούσε ένα ποσό περί των 500.000 ευρώ και φυσικά οι «κίτρινοι» δεν μπήκαν καν σε διαδικασία συζήτησης επί της συγκεκριμένης οικονομικής βάσης. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ξέχασαν την περίπτωση του 26χρονου επιθετικού. Παρακολουθούν τις επιδόσεις του και βλέπουν ότι ο φετινός αγωνιστικός ρόλος του στη Νόρκεπινγκ δεν είναι το ίδιο πρωταγωνιστικός σε σχέση με την περσινή σεζόν όπου σε 28 αγώνες σημείωσε εννιά τέρματα και μοίρασε έξι ασίστ.

Πληροφορίες από τη Σουηδία αναφέρουν ότι φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τον Χόλμπεργκ ο οποίος ξεκίνησε ως βασικός στο ένα από τα (μέχρι στιγμής) τρία παιχνίδια της Νόρκεπινγκ και αγωνίστηκε συνολικά 120 λεπτά δίχως να βρει δίχτυα. Ο Άρης παρακολουθεί και ασχολείται με την περίπτωση του Σουηδού επιθετικού και το μέλλον θα δείξει αν το τέλος αυτής της ιστορίας θα είναι αντίστοιχο αυτής του Σούντγκρεν, αν και η δική του υπόθεση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα