Επίσημο: Η Intracom αναλαμβάνει το έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Επίσημο: Η Intracom αναλαμβάνει το έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Επίσημο: Η Intracom αναλαμβάνει το έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια δίπλα από την Αγιά Σοφιά αναλαμβάνει η εταιρία Intracom, όπως δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια».

Ήταν γνωστό πως η εταιρία Intracom, συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη και Δημήτρη Κούτρα, αναμενόταν να αναλάβει το έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένα έργο συνδεδεμένο με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Όπως δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» η εταιρία Intracom όντως θα προχωρήσει το έργο της υπογειοποίησης δίπλα στην Αγιά Σοφιά, ένα έργο το οποίο θα πρέπει να έχει παραδοθεί το πολύ σε 14 μήνες από την έναρξη της κατασκευής του.

Το έργο της υπογειοποίησης έχει προϋπολογισμό 14.274.193,55 ευρώ.

Μεταξύ άλλων στη «Διαύγεια» αναφέρεται:

Μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών της η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα αποφασίζει

1. Την έγκριση του 1ου Πρακτικού, σύμφωνα με το οποίο προσωρινός ανάδοχος του έργου «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ», είναι ο οικονομικός φορέας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» με ποσοστό μέσης έκπτωσης μπροσφοράς (Εμ) 45,10% και Σύνολο Δαπάνης του Έργου κατά την προσφορά 8.142.737,22 € (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

2. Την εξουσιοδότηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Επιτροπής Διαγωνισμού για την συνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισμού. 

Best of internet