Μαρινάκης για Κόκκαλη: «Παραχώρησε τον Θωμά Μητρόπουλο σε Μελισσανίδη και Σαββίδη»

Gazzetta team
Μαρινάκης για Κόκκαλη: «Παραχώρησε τον Θωμά Μητρόπουλο σε Μελισσανίδη και Σαββίδη»

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στον Σωκράτη Κόκκαλη και τόνισε μεταξύ άλλων πως «για κάποιους ανθρώπους το χρήμα και το συμφέρον είναι βασιλιάς».

Μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον ραδιοφωνικό σταθμό Real. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ρωτήθηκε και για τον Σωκράτη Κόκκαλη και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν ήταν διατεθειμένος να βγάλει την ΠΑΕ από το αδιέξοδο. Με το καλημέρα έβαλα 60 εκατομμύρια ευρώ, την πρώτη χρονιά πήραμε το πρωτάθλημα με όλα τα συστήματα απέναντί μας. Σε μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός ήταν παντοδύναμος και προερχόταν από το νταμπλ»

«Δεν μου έκανε εντύπωση η παρουσία του Πέτρου Κόκκαλη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μίλησα ποτέ για την καμμένη γη που παραλάβαμε. Ήταν χειρότερη η κατάσταση από την ΑΕΚ που έπεσε στη Γ' εθνική και του Παναθηναϊκού μετά την πολυμετοχικότητα».

«Επί ημερών Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ οι εταιρείες του Σωκράτη Κόκκαλη έχουν λάβει τεράστια ποσά. Υπάρχει, επίσης, και σφιχταγκάλιασμα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη»

«Μέσω της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και του ΟΠΑΠ, αλλά και της Αγιάς Σοφιάς. Είναι γνωστή η παραχώρηση του Θωμά Μητρόπουλου, τόσο στον κ.Μελισσανίδη όσο και νωρίτερα στον Ιβάν Σαββίδη. Ο Θωμάς Μητρόπουλος και η παρέα του μας δημιούργησαν τεράστια προβλήματα και το πληρώσαμε. Για κάποιους ανθρώπους το χρήμα και το συμφέρον είναι βασιλιάς».

Διαβάστε εδώ τι είπε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού για τα στημένα και το Noor1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα