ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρες» ουρές στο… διαδίκτυο! (pic)

ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρες» ουρές στο… διαδίκτυο! (pic)

ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρες» ουρές στο… διαδίκτυο! (pic)

bet365

Από τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης (18/4) έχει ξεκινήσει η on line διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός που έχει πάρει μορφή φιέστας για τους «ασπρόμαυρους».

100% Επιστροφή* χρημάτων Νάπολι - Άρσεναλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αυτό που συμβαίνει με τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με το Λεβαδειακό δεν έχει προηγούμενο.

Η Τούμπα έχει ζήσει μεγάλες στιγμές, εδώ και εξήντα χρόνια ζωής, αλλά αυτό που θα ζήσει σε λίγες μέρες δεν θα το έχει ξανασυμβεί.

Είναι τέτοια η επιθυμία χιλιάδων φίλων του «Δικεφάλου» να είναι εκεί δίπλα στην ομάδα, στη φιέστα του τίτλου, που «και 50.000 να ήταν η χωρητικότητα, το γήπεδο πάλι θα γέμιζε», όπως έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Τα διαθέσιμα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει από το πρωί μόνο διαδικτυακά και έχουν «στηθεί» ατελείωτες «ουρές» αναμονής από φίλους του «Δικεφάλου», που επιχειρούν είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας (paokfc.gr), είτε μέσω της ιστοσελίδας της Tickemaster, ticketmaster.gr, να προμηθευτούν ένα ιστορικό «μαγικό χαρτάκι».

Η διαδικασία γίνεται με το γνωστό ανθρωπάκι που άλλοτε «περπατάει» και άλλοτε παραμένει μόνιμα κολλημένο στην ίδια θέση…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα