Επιστολή Χριστοβασίλη για διαιτησία και... ΟΦΗ

Gazzetta team
Επιστολή Χριστοβασίλη για διαιτησία και... ΟΦΗ

bet365

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, με επιστολή του στον Χέρμπετ Χούμπελ εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια για την διαιτησία, αλλά και για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης με αφορμή την αθώωση του ΟΦΗ.

«Με λύπη μου θα σας μεταφέρω ότι σε πολλά από τα ματς του πρωταθλήματος στα οποία αγωνίστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, υπήρξαν σοβαρά σφάλματα και παραλείψεις των διαιτητών, στα οποία δεν θέλω κατ’ ουδένα τρόπο να πιστέψω ότι ήταν εσκεμμένα, αλλά δυστυχώς καθόρισαν το αποτέλεσμα σε μικρό ή μεγάλο βαθμό», αναφέρει στην επιστολή του ο Γιώργος Χριστοβασίλης, όπως αναφέρει η Live Sport, ενώ αναφερόμενος στην αθώωση του ΟΦΗ και στις γενικότερες αποφάσεις της Δικαιοσύνης τόνισε πως υπάρχουν πολιτικές πιέσεις.

«Αισθανόμαστε ότι υπάρχει πίεση από πολιτικούς και παράγοντες της Ελλάδας, ώστε το δευτεροβάθμιο Εφετείο να εκδώσει αθωωτική απόφαση όσον αφορά την υποψία ότι ο αγώνας του ΟΦΗ ήταν στημένος και διεφθαρμένος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα