«Μάχη της ΑΕΚ με την Λανς για τον Ντιένγκ»!

«Μάχη της ΑΕΚ με την Λανς για τον Ντιένγκ»!

Gazzetta team
«Μάχη της ΑΕΚ με την Λανς για τον Ντιένγκ»!

bet365

Δημοσίευμα της «competition.dz» στην Αλγερία επαναφέρει το όνομα του 21χρονου χαφ από το Μάλι στο ρεπορτάζ της Ένωσης

Το όνομα του Αλιού Ντιένγκ το συναντήσαμε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο. Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο και αρκετά δυνατό μέσο (κάτι που αναζητεί η Ένωση) που διανύει το 21ο έτος της ηλικίας του και είναι από το Μάλι. Αγωνίζεται στην Αλγερία και πιο συγκεκριμένα στην MC Alger και έχει συμβόλαιο έως το 2020 ενώ έως τώρα αριθμεί 23 συμμετοχές.

Μπήκε και πάλι... στη ζωή μας και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ το όνομα του 21χρονου άσου από δημοσίευμα της «competition.dz» στο οποίο φιλοξενούνται και δηλώσεις του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας από το Αλγέρι. Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι ο Ντιένγκ είναι στο στόχαστρο ξένων ομάδων, μεταξύ των οποίων η Ένωση και η Λανς που έχουν δείξει το πιο ζεστό ενδιαφέρον, αλλά ο Ομάρ Γκριμπ δηλώνει ότι δεν πωλείται!

«Είναι η αλήθεια ότι ο Ντιένγκ εξετάζεται από αρκετά ξένα κλαμπ, αλλά δεν συζητάμε να φύγει. Θα συναντηθούμε να συμφωνήσουμε για νέο συμβόλαιο και αύξηση αποδοχών. Ο Ντιέγκ δεν πωλείται. Και πρέπει να το καταλάβουν και οι ομάδες. Θα φύγουν μόνο όσους δεν θέλει ο προπονητής», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ομάρ Γκριμπ (σ.σ.: τεχνικός διευθυντής).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα