Ο Αστέρας κινδυνεύει να... μείνει με μόνο δύο σκόρερ!

Gazzetta team
Ο Αστέρας κινδυνεύει να... μείνει με μόνο δύο σκόρερ!

bet365

Εάν ο Μανιάς δεν προλάβει το ματς της Κρήτης, οι Φερνάντεζ και Βαλιέντε θα είναι οι μόνοι παίκτες της αποστολής των Αρκάδων που... κούνησαν φέτος πλεκτό
Το μεγαλύτερο, ίσως, φετινό πρόβλημα του Αστέρα είναι πως δεν διαθέτει το «εύκολο» γκολ, κάτι που αποτυπώνεται στη «φτωχή» επιθετική του συγκομιδή. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Αρκάδες σκόραραν μόνο σε 4 από τα 14 παιχνίδια που έδωσαν το 2019 στην κατηγορία και ενόψει του «τελικού» με τον ΟΦΗ που ακολουθεί, το πρόβλημα... μεγιστοποιείται.
Συνολικά στην ομάδα έχουν βρει φέτος δίχτυα μόλις επτά παίκτες, εκ των οποίων ο Τόνσο (4 τέρματα) αποχώρησε τον Γενάρη. Από τους υπόλοιπους δεν υπολογίζονται για το «Γεντί Κουλέ» οι Καλτσάς (4), Ιγκλέσιας (1), Κυριακόπουλος (1), ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Μανιάς (4).
Αυτόματα ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει δεδομένα τα 10 από τα 21 γκολ της σεζόν, το σχετικό νούμερο ενδέχεται να «εκτοξευτεί» στα 14 (ποσοστό 66,6%) και αν τελικά δεν αγωνιστεί ούτε ο 29χρονος στράικερ, αυτόματα στην αποστολή του θα βρίσκονται μόνο δύο ποδοσφαιριστές (Φερνάντεζ 5, Βαλιέντε 2) που φέτος... κούνησαν πλεκτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα