ΟΦΗ: Τα μάτια τους... 14 ενόψει Αστέρα Τρίπολης

ΟΦΗ: Τα μάτια τους... 14 ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Τα μάτια τους... 14 ενόψει Αστέρα Τρίπολης

bet365

Σύσκεψη των στελεχών της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφορικά με τα θέματα ασφαλείας της αναμέτρησης της 29ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Γεντί Κουλέ (21/04, 19:00) θα γίνει το πρωί της Πέμπτης, με τους ανθρώπους του συλλόγου να θέλουν να αποφύγουν... κακοτοπιές προς το φινάλε της δραματικής σεζόν.

Το καλό κλίμα που δημιούργησε στις τάξεις των Ομιλιτών η νίκη επί του Παναθηναϊκού επέτεινε η αθωωτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, που κρατά «ολοζώντανο» τον ΟΦΗ στην υπόθεση της παραμονής στη Super League.

Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες, όπου στόχος είναι η νίκη που θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες των Κρητικών να βρεθούν στα «σαλόνια» την επόμενη σεζόν. Αναμενόμενα θα βρεθεί πολύς κόσμος στις κερκίδες του Γεντί Κουλέ, κάτι για το οποίο στον σύλλογο προετοιμάζονται παντοιοτρόπως.

Αύριο (18/04) στα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει σύσκεψη των στελεχων του συλλόγου με όλους τους αρμόδιους φορείς που συμμετέχουν στην διεξαγωγή του αγώνα. Στόχος της σύσκεψης είναι να εξασφαλιστεί πως δεν θα δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στις εξέδρες.

Υπενθυμίζεται πως ο ΟΦΗ είναι πλέον υπότροπος για ρίψεις κροτίδων, αντικειμένων και άλλων, η διοίκηση του συλλόγου θέλει να εξασφαλίσει πως η ομάδα θα προστατευτεί από εξωγενείς παράγοντες και πιθανά περιστατικά, που μπορούν να οδηγήσουν σε αφαίρεση βαθμών, κάτι το οποίο θα βρει υποστηρικτές και σε άλλες ομάδες που τρέχουν στην ίδια «κούρσα» με τον ΟΦΗ και παρακολουθούν την πορεία τους.

Έτσι η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας θα γίνει με σκοπό να προληφθεί το παν ενδεχόμενο και όσοι βρεθούν στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ να χαρούν το παιχνίδι, μακριά από προβοκάτσιες και απομονώνοντας κακόβουλους που ενδεχομένως θελήσουν να βλάψουν την ομάδα.

Άλλωστε από το περιβάλλον της ομάδας υπογραμμίζεται πως αυτό το παιχνίδι ενδεχομένως δεν είναι το τελευταίο που θα δώσει ο ΟΦΗ εντός έδρας, αφού υπάρχει η πιθανότητα να αγωνιστεί σε μπαράζ παραμονής. Εκεί το τελευταίο που θα ήθελε τόσο ο σύλλογος, όσο και οι οπαδοί του, θα ήταν να παίξει με τιμωρημένη έδρα στην καλύτερη των περιπτώσεων. Γι' αυτόν τον λόγο στην κρητική ΠΑΕ προσέχουν για να... έχουν και προσπαθούν να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, αλλά και να προειδοποιήσουν όσους βρεθούν στο γήπεδο πως πρέπει να έχουν τα «μάτια» τους... δεκατέσσερα.

Εξάλλου το Γεντί Κουλέ αναμένεται να ζήσει μεγάλες... πιένες το απόγευμα της Κυριακής, αφού σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση η προπώληση των εισιτηρίων είναι η καλύτερη δυνατή της σεζόν, μεγαλύτερη ακόμα και από τα μεγάλα παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τριψήφιο αριθμό διάθεσης ήδη από την πρώτη μέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα