Χωρίς προβλήματα «βλέπει» Απόλλωνα η Ξάνθη

Gazzetta team
Χωρίς προβλήματα «βλέπει» Απόλλωνα η Ξάνθη

bet365

«Πάνοπλη» συνεχίζει η Ξάνθη την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Πηγάδια (21/04), με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην αντιμετωπίζει προβλήματα πλην των γνωστών των Φασίδη και Ντε Λούκας.

Με δυνατούς ρυθμούς συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της Super League οι Ακρίτες.

Το προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν το πρωινό της Τρίτης στο προπονητήριο της ομάδας και μετά την ανάλυση φάσεων και τις επισημάνσεις του Μίλαν Ράσταβατς, ακολούθησαν οι ασκήσεις στο γήπεδο.

Αυτές περιλάμβαναν προθέρμανση με τρέξιμο, νευρομυικό συντονισμό, passing game και pressing σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τακτική στο μεγαλύτερο σε διάρκεια μέρος της προπόνησης.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα με τον Φασίδη να συμμετέχει σε μεγάλο μέρος των ασκήσεων ενώ ο Ντε Λούκας συνεχίζει την αποκατάστασή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα