ΟΦΗ: Νοκ άουτ ως το τέλος της σεζόν ο Βουό

ΟΦΗ: Νοκ άουτ ως το τέλος της σεζόν ο Βουό

Gazzetta team
ΟΦΗ: Νοκ άουτ ως το τέλος της σεζόν ο Βουό

bet365

Ο Πατρίκ Βουό δεν υπολογίζεται για τα εναπομείναντα δύο ματς της σεζόν, με το ιατρικό επιτελείο να εκτιμά πως δεν θα προλάβει να ξεπεράσει τη ρήξη ορθού μηριαίου που υπέστη στην προθέρμανση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός δράσης ως το τέλος της σεζόν τέθηκε ο Πατρίκ Βουό.

Ο Ιβοριανός φορ του ΟΦΗ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη ορθού μηριαίου. Αυτόματα δεν υπολογίζεται για τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια της χρονιάς.

Εξάλλου ο Μιχόγεβιτς έμεινε σήμερα εκτός λόγω ίωσης, ενώ σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Βαγιεμπά Σακόρ και Γιώργος Στρέζος. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκανε θεραπεία, ενώ ο Δημήτρης Κομεσίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Επόμενη προπόνηση θα γίνει αύριο, Πέμπτη (18/4), στις 10:00 και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του τύπου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα