ΑΕΚ: Θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του τέταρτου πυλώνα της Αγιά Σοφιάς (pics)

ΑΕΚ: Θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του τέταρτου πυλώνα της Αγιά Σοφιάς (pics)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του τέταρτου πυλώνα της Αγιά Σοφιάς (pics)

bet365

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι εργασίες στον τέταρτο πυλώνα της Αγιά Σοφιάς, ο οποίος αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση των δύο ενθέτων.

Πόρτο - Λίβερπουλ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Τα έργα στην Αγιά Σοφιά έχουν επικεντρωθεί τελευταία σε δύο σημεία. Στο νότιο πέταλο, όπου βρισκόταν η παλιά σκεπαστή και θα κλείσει το γήπεδο περιμετρικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και στον τέταρτο πυλώνα.

Αυτός είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί καθώς τα έργα εκεί βρίσκονται στην τελική ευθεία και αναμένεται πλέον να τοποθετηθούν τα δύο ένθετα για το στέγαστρο, όπως έχει συμβεί και στους άλλους τρεις πυλώνες του γηπέδου της ΑΕΚ.

Μάλιστα, στον τέταρτο πυλώνα που ολοκληρώνεται, υπάρχει από χθες και η νέα πύλη για την είσοδο στο εργοτάξιο καθώς η παλιά που βρισκόταν στο νότιο πέταλο έχει κλείσει.

Οι εργασίες στην Αγιά Σοφιά «τρέχουν» κι ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της άφιξης των Ιταλών της Cimolai που θα ξεκινήσουν την κατασκευή του στεγάστρου μετά το Πάσχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα