Βιεϊρίνια και Πασχαλάκης… «Πήγαν Πακέτο» (vid)

Βιεϊρίνια και Πασχαλάκης… «Πήγαν Πακέτο» (vid)

Gazzetta team
Βιεϊρίνια και Πασχαλάκης… «Πήγαν Πακέτο» (vid)

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης βρέθηκαν στο πλευρό φίλου του ΠΑΟΚ, που είναι κατάκοιτος με 96% αναπηρία, κάνοντας πράξη την επιθυμία του μέσα από την εκπομπή «Πάμε Πακέτο».

100% Επιστροφή* χρημάτων Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Λίγες μέρες πριν από τον σοβαρό τραυματισμό του στη Λάρισα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια μαζί με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη έκαναν πράξη την επιθυμία του 36χρονου Βαλάντη από τη Σίνδο Θεσσαλονίκης και τον συνάντησαν στο σπίτι του, αφού ο φίλος του ΠΑΟΚ εδώ και έξι χρόνια είναι κατάκοιτος με 96% αναπηρία.

Όλα αυτά σε συνεργασία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με την εκπομπή «Πάμε Πακέτο», που παρουσιάζει στον Alpha η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Το επεισόδιο με την επίσκεψη των δύο ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο σπίτι του φίλου της ομάδας θα προβληθεί αυτό το Σάββατο (20/4) στις 20.50.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα