Έκτακτη σύσκεψη για τη «Νέα Τούμπα»

Έκτακτη σύσκεψη για τη «Νέα Τούμπα»

Gazzetta team
Έκτακτη σύσκεψη για τη «Νέα Τούμπα»

bet365

Το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης έκτακτη σύσκεψη με θέμα και το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

100% Επιστροφή* χρημάτων Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Δήμος και ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης συγκάλεσαν έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπου θα τεθεί τόσο το χωρικό του νέου γηπέδου του Δικεφάλου, όσο και το πλάνο ανάπλασης της ΔΕΘ.

Η συγκεκριμένη επιτροπή καλείται, κατόπιν αιτήματος της ΑΣ ΠΑΟΚ ,να γνωμοδοτήσει ως προς την προτεινόμενη περιοχή παρέμβασης στην Τούμπα προσκειμένου στη συνέχεια ο ΑΣ να συγκροτήσει φάκελο προέγκρισης του ειδικού χωρικού, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου της Τούμπας.

Υπενθυμίζεται ότι την συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπου θα συζητούνταν και το ζήτημα της Τούμπας, την είχε προαναγγείλει Γιάννης Μπουτάρης μέσω σχετικής ανακοίνωσης, πριν το Πάσχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα