ΑΕΚ: Το βάρος των εργασιών στο νότιο πέταλο της Αγιά Σοφιάς (vid)

ΑΕΚ: Το βάρος των εργασιών στο νότιο πέταλο της Αγιά Σοφιάς (vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Το βάρος των εργασιών στο νότιο πέταλο της Αγιά Σοφιάς (vid)

bet365

Στο νότιο πέταλο της Αγιά Σοφιάς επικρατεί... οργασμός εργασιών και σήμερα για να κλείσει σύντομα το γήπεδο περιμετρικά.

Οι εργασίες στην Αγιά Σοφιά έχουν επικεντρωθεί στο νότιο πέταλο, εκεί που βρισκόταν η παλιά σκεπαστή, όπου οι εξέδρες σηκώνονται γρήγορα, ενώ σύντομα στο συγκεκριμένο σημείο το γήπεδο θα κλείσει περιμετρικά.

Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε η είσοδος που υπήρχε από το ξεκίνημα των έργων, έκλεισε πριν μερικές μέρες και μεταφέρθηκε λίγο πιο δίπλα, στον τέταρτο πυλώνα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε η ΑΕΚ στα social media και σήμερα Τετάρτη (17/4) οι εργασίες επικεντρώθηκαν στο νότιο πέταλο του γηπέδου.

Θυμίζουμε ότι μετά το Πάσχα αναμένονται και οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρίας Cimolai για να ξεκινήσει και η κατασκευή του στεγάστρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα