Πως η κίνηση του Ολυμπιακού άλλαξε τις ισορροπίες σε Super League και ΕΠΟ!

Δημήτρης Τομαράς
Πως η κίνηση του Ολυμπιακού άλλαξε τις ισορροπίες σε Super League και ΕΠΟ!

bet365

Ο Ολυμπιακός κρατούσε - όπως αποδείχθηκε - τα... κλειδιά στην εκλογική διαδικασία της SL γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ του Μηνά Λυσάνδρου και αλλάζοντας τις ισορροπίες και στην ΕΠΟ.
Ο Ολυμπιακός από εκεί που είχε την επιλογή του λευκού άλλαξε τα δεδομένα στην SL αλλά και στην ΕΠΟ συμπορευόμενος με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για την υποψηφιότητα του Μηνά Λυσάνδρου. Αυτή η κίνηση από μόνη της έθεσε εκτός προεδρίας τον Μάκη Γκαγκάτση καθώς - όπως είχαμε μεταφέρει από χθες - οι αρχικές εκτιμήσεις έδιναν... ισοπαλία! Τελικώς αυτές οι δύο ψήφοι (σ.σ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός) έκαναν και την διαφορά για τον Λυσάνδρου. Δεν είναι όμως μόνο αυτό.
Οι Πειραιώτες με την συγκεκριμένη κίνηση αλλάζουν τα δεδομένα και τους συσχετισμούς και στην ΕΠΟ σε σχέση με τον ΠΑΟΚ αλλά και το τι ίσχυε μέχρι πρότινος. Μπορεί το γενικό μήνυμα να είναι η συσπείρωση, ωστόσο αυτή η εξέλιξη άλλαξε τους συσχετισμούς εντός των... τειχών της SL και θα επηρεάσει και την δυναμική των ομάδων και μες στην ΕΠΟ. Έτσι και αλλιώς μεταξύ Λυσάνδρου - Μάκη Γκαγκάτση με τα τωρινά δεδομένα ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε ποτέ να ψηφίσει τον Γκαγκάτση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα