Μπαστιάνος: «Ποτέ δεν μας απείλησε ο Καρυπίδης»

Gazzetta team
Μπαστιάνος: «Ποτέ δεν μας απείλησε ο Καρυπίδης»

bet365

Ο Γιάννης Μπαστιάνος ανασκεύασε πλήρως την κατάθεσή του για τον αγώνα της Βέροιας με τον Άρη την περσινή σεζόν τονίζοντας ότι δεν έγινε κάτι μεμπτό.

Σε συνέντευξή του στον «ΣΠΟΡ FM», ο Γιάννης Μπαστιανός υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι… «Ο κ. Καρυπίδης ήρθε στον διάδρομο των αποδυτηρίων και όχι έξω από την πόρτα μας. Ποτέ δεν μας απείλησε και δεν μας είπε να χάσετε. Απλά μας είπε «πως παίζετε έτσι;». Δεν ήρθε ποτέ έξω από την πόρτα μας να μας απειλήσει. Δεν ξέρω πως το εννοούσε ο κ. Καρυπίδης. Δεν μου φάνηκε απειλητικό αυτό εκείνη την ώρα», ενώ ερωτηθείς για τη συνάντηση του Καψάλη με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης είπε. «Δεν ήταν κακό που έπιναν έναν καφέ. Προς θεού, δεν νομίζω ότι έγινε κάποια προσυνεννόηση αν αυτό με ρωτάτε. Δεν ρίχνω κανένα φταίξιμο στον τότε συμπαίκτη μου, Καψάλη, επειδή έπινε καφέ με κάποιον».

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι… «Πάνω στην ένταση μου βέβαια από το παιχνίδι, είπα κάποια πράγματα. Η ένορκη κατάθεση μου, είχε λάθη επειδή είχα άγχος να τα πω. Έκανα λάθος στην κατάθεση μου. Ποτέ δεν μας είπε κάτι ο Καρυπίδης. Μπορεί εγώ να τα είπα διαφορετικά στην κατάθεση μου, από αυτά που εννοούσα. Σας λέω ήμουν φορτισμένος. Η ένταση φέρνει λάθη... Πλέον έχω καθαρό μυαλό και λέω ότι δεν υπήρξε καμία απειλή από τον πρόεδρο του Άρη. Έκανα ένα λάθος και θεωρώ ότι πρέπει να βγω και να το διορθώσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα