Super League: Θα ζητήσει παράταση από την ΕΠΟ, 17 ή 24 Αυγούστου η σέντρα

Δημήτρης Τομαράς
Super League: Θα ζητήσει παράταση από την ΕΠΟ, 17 ή 24 Αυγούστου η σέντρα

bet365

Η Super League αποφάσισε να ζητήσει από την ΕΠΟ παράταση για την ημερομηνία υποβολής έναρξης του νέου πρωταθλήματος, που εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει 17 ή 24 Αυγούστου.
Η Λίγκα έχει ένα περιθώριο μέχρι τις 30 Απριλίου (σ.σ. βάση ΚΑΠ) προκειμένου να ορίσει στην ΕΠΟ το πότε θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα.
Η SL αποφάσισε να ζητήσει σχετική παράταση από την ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προκειμένου να γίνει ο απαιτούμενος κύκλος επαφών με κανάλια και άμεσους εμπλεκόμενους (σ.σ. φυσικά και όλες τις ομάδες) για την σέντρα στο νέο πρωτάθλημα. Εκτιμάται πως αυτό θα αρχίσει 17 ή 24 Αυγούστου.
Οι αποφάσεις στο Δ.Σ. της Λίγκας:
Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Πρόεδρος Δ.Σ. της Super League εξελέγη ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου.
2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το τελετουργικό απονομής του τροπαίου της πρωταθλήτριας ομάδας στον ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με το Λεβαδειακό, αν το αποτέλεσμα του αγώνα είναι τουλάχιστον ισόπαλο.
3/ Ομόφωνα αποφασίστηκε η οικονομική ενίσχυση του αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού "Φίλοι Βαζέχα-Α.Ε. Χαλανδρίου", ο οποίος θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου 2019, στο γήπεδο "Νίκος Πέρκιζας", ο οποίος θα διεξαχθεί υπέρ των πυροπλήκτων στο Μάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα