Γκαγκάτσης: «Η σύμπραξη δείχνει την δυναμική μας, δεν είναι το ύφος του Καραπαπά για την Super League»

Gazzetta team
Γκαγκάτσης: «Η σύμπραξη δείχνει την δυναμική μας, δεν είναι το ύφος του Καραπαπά για την Super League»

bet365

Ο Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε για την σύμπραξη ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για να βγει ο Λυσάνδρου και την λεκτική επίθεση που είχε από τον Κώστα Καραπαπά.
Ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε στις δηλώσεις για:
Τον Λυσάνδρου, τις εκλογές και την αντιπαράθεση με Καραπαπά: Ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι πολύ αξιόλογος παράγοντας και σπανίζει. Θα τα καταφέρει αν και έχουμε αρκετά ανοιχτά μέτωπα να κλείσουμε και θέματα να λύσουμε. Είναι φίλος και έτσι τα έφερε η μοίρα για να γίνει μία εκλογική μάχη. Του εύχομαι καλή δύναμη. Σχετικά με την εκλογική διαδικασία υπήρξε μία επιθυμία να βρεθεί μία κοινή λύση. Δεν κατέστη δυνατόν και φτάσαμε έτσι στις δύο υποψηφιότητες. Σαν ΠΑΟΚ είναι η πρώτη φορά που βγάζουμε υποψηφιότητα
Υπήρξε μία σύμπραξη ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που ακολούθησαν και άλλες ομάδες. Δείχνει μία επιβράβευση δυναμικής πως για να χάσουμε τις εκλογές υπήρξε μία τέτοια σύμπραξη. Βγαίνουμε συσπειρωμένοι. Ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι φίλος θα είμαστε δίπλα του. Δεν υπάρχει αντίφαση σε αυτά που λέμε. Σας είπα την διαδικασία. Από εδώ και πέρα θα είμαστε συσπειρωμένοι. Είναι άξιος ο Λυσσάνδρου
Κάποια στιγμή ο κύριος Καραπαπάς έκανε μία φραστική επίθεση εναντίον μου. Είναι ένα άτομο με συμπλέγματα. Έχει κάποια συμπλεγματικά σύνδρομα. Δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. Ήταν μία φραστική επίθεση εναντίον μου.
Μου είναι δύσκολο να πέσω σε τέτοιο επίπεδο σε άνθρωπο με τέτοιο ύφος και τέτοιο τόνο. Είμαστε στο Δ.Σ. για το ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε τέτοιες συμπεριφορές και δεν ταιριάζει αυτό το ύφος. Κατηγορούμαστε για την διαδικασία των εκλογών και άλλα θέματα αλλά δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Το ότι ο κύριος Μαρινάκης έχει προσωπικό πρόβλημα με μένα δεν θα πω κάτι. Ο καθένας με τις επιλογές του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα