Ετοιμάζει αλλαγές ο Παντελίδης ενόψει Παναιτωλικού

Ετοιμάζει αλλαγές ο Παντελίδης ενόψει Παναιτωλικού

Ετοιμάζει αλλαγές ο Παντελίδης ενόψει Παναιτωλικού

bet365

Ο Άρης άρχισε την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (21/4,19:00) με τον Παναιτωλικό και ο Σάββας Παντελίδης σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Στην πραγματικότητα, ο προπονητής του Άρη περιμένει να δει ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι με σπουδαιότερο ερωτηματικό αυτό του Μάρτιν Τόνσο. Ο Αργεντίνος καταβάλλει προσπάθεια επιστροφής με γνώμονα την αποφυγή κάθε κινδύνου υποτροπής και στην περίπτωση που εμφανιστεί έτοιμος στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ενδέχεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Ο έμπειρος τεχνικός του Άρη προσανατολίζεται επίσης στην επιστροφή του Μιχάι Κόρχουτ στο αρχικό σχήμα καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η προετοιμασία της ομάδας άρχισε σήμερα (16/4) και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση… «η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Παναιτωλικού (21/04, 19:00), στο πλαίσιο της 29ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα