Ο ρόλος του Παναθηναϊκός-ΟΦΗ στην τελική αξιολόγηση

Ο ρόλος του Παναθηναϊκός-ΟΦΗ στην τελική αξιολόγηση

Νίκος Αθανασίου
Ο ρόλος του Παναθηναϊκός-ΟΦΗ στην τελική αξιολόγηση

bet365

Νταμπίζας και Δώνης ετοιμάζονται για τις αποφάσεις ενόψει καλοκαιριού και δεδομένα η εικόνα ορισμένων παικτών στο ματς με τον ΟΦΗ θα παίξει τον δικό της ρόλο. Τα νεύρα του Έλληνα τεχνικού μετά το ματς και η στεναχώρια Κολοβέτσιου και Δώνη.

Η ήττα από τον ΟΦΗ και όσα εκείνη έφερε στον οργανισμό του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να έχει επιπτώσεις μοναχά σε επικοινωνιακό επίπεδο, όπως έχει συμβεί μέχρι στιγμής, αλλά και σε καθαρά ποδοσφαιρικό. Τόσο ο Νίκος Νταμπίζας όσο και ο Γιώργος Δώνης ήταν εκνευρισμένοι από την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και αμφότεροι μίλησαν δημόσια για μία πάρα πολύ κακή εμφάνιση, την χειρότερη της φετινής σεζόν για το «τριφύλλι».

Οι δύο κεφαλές του ποδοσφαιρικού τμήματος περιμένουν την ολοκλήρωση της χρονιάς για να ολοκληρώσουν την περίφημη πλέον αξιολόγηση του ρόστερ και να πάρουν αποφάσεις για το καλοκαίρι που έρχεται. Τόσο για το ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν(δεδομένα Κουλιμπαλί και Κάτσε δεν συνεχίζουν) όσο και για τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση το έμψυχο δυναμικό. Όπως έχουμε τονίσει και κατά το παρελθόν, ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα κάνει 3-4 ενδεκαδάτες επιλογές για τον άξονα του γηπέδου. Κέντρο άμυνας, μεσαία γραμμή και επίθεση ενώ σίγουρα θα αποκτηθεί και εξτρέμ.

Δεδομένα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα έχει την δική του ξεχωριστή επιδραστικότητα στο μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι για ακόμη μία φορά δεν έπιασαν από τα μαλλιά την ευκαιρία του Δώνη και η νοοτροπία τους πάνω στο χορτάρι ήταν πολύ μακριά από τα θέλω του Έλληνα τεχνικού. Φυσικά η αξιολόγηση δεν κρίνεται από ένα παιχνίδι και μόνο, όμως το ματς με τους Κρητικούς φαίνεται πως ήταν η τελευταία ευκαιρία για ορισμένους που είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν ποδοσφαιρικά σε αυτόν τον Παναθηναϊκό.

Από κει και πέρα, ο εκνευρισμός του Δώνη ήταν μεγάλος μετά το τέλος του παιχνιδιού. Όπως είπε και ο Νίκος Νταμπίζας ήταν η πρώτη φορά που μετά από ένα παιχνίδι δεν ειπώθηκε ούτε κουβέντα στα αποδυτήρια. Μάλιστα, μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο βοηθός του Γιώργου Δώνη μπήκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και ενώ συνήθως προαναγγέλει την άφιξη του προπονητή για την ομιλία, τους είπε «ντυθείτε και φύγετε»!

Οι περισσότεροι έκαναν άμεσα πράξη την εντολή από το επιτελείο ενώ μέχρι αργά έμεινε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος που ξέσπασε την οργή του στα αποδυτήρια και η στεναχώρια του φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού. Μαζί του ήταν και ο Χρήστος Δώνης και αμφότεροι έφυγαν... σκασμένοι από την Καλογρέζα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα