Ντε Μπαρτόλο: «Ο Αρης έχει τον πρώτο λόγο για τον Γκαρσία»

Ντε Μπαρτόλο: «Ο Αρης έχει τον πρώτο λόγο για τον Γκαρσία»

Gazzetta team
Ντε Μπαρτόλο: «Ο Αρης έχει τον πρώτο λόγο για τον Γκαρσία»

bet365

Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, τόνισε πως ο νεαρός άσος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα συνάντησε στους «κίτρινους»,
Για την πορεία της υπόθεσης του Ματέο Γκαρσία, μίλησε ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, στο Yellow Radio 92,8.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το ότι η πλευρά του Αργεντινού θέλει Άρη:
«Ο Άρης τον πίστεψε, ο Άρης τον έφερε εδώ, ο Διαμαντόπουλος τον πίστευε και τον έφερε φέτος. Η ομάδα απέναντι του φέρθηκε πολύ καλά, δεν είναι ελεύθερος που θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Ο Άρης πάντως έχει τον πρώτο λόγο. Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά όχι κάτι επίσημο. Εμείς έχουμε συμφωνήσει με τον Άρη, περιμένουμε να έρθει συμφωνία με την Λας Πάλμας».
Για το ότι έκανε και την καλύτερη χρονιά του στον Άρη:
«Ξέραμε τι μπορεί να προσφέρει, ξέραμε ποιος είναι. Το θέμα είναι ότι ο παίκτης για να δείξει πρέπει να παίξει. Όταν έχει συνέχεια παιχνίδια πάει πολύ καλά και με την ποιότητα που έχει και ο Ματέο είναι πιο εύκολο».
Για το ότι ο Άρης “αγκάλιασε” τον Γκαρσία:
«Ο κόσμος, η ομάδα, ο τεχνικός διευθυντής, όλοι αγκάλιασαν τον Ματέο Γκαρσία. Η ομάδα έφερε εδώ όλη την οικογένεια Γκαρσία, ο Θόδωρος Καρυπίδης μαζί με τον Κωνσταντίνο (σ.σ. Διαμαντόπουλο) τους έφερε όλους εδώ. Και τον πατέρα, και την μητέρα και τον αδερφό του».
Για το πότε αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις:
«Δεν είναι στο χέρι μας αυτό, εξαρτάται από την Λας Πάλμας. Εμείς εστιάζουμε στο πρωτάθλημα μέχρι να τελειώσει».
Για τον Νίκο Μαρτίνες που επίσης εκπροσωπεί:
«Από την στιγμή που πήρε συνεχόμενα παιχνίδια παίρνει δύναμη. Άλλο οι προπονήσεις άλλο το παιχνίδια. Ο Νίκο (Μαρίνες) θέλει να μείνει, στον δεν μιλήσαμε ακόμη με την διοίκηση».
Για το αν θέλει να μάθει και Ελληνικά ο Γκαρσία:
«Κάποιες λέξεις ξέρει, τις γνωστές και λίγο παραπάνω. Όσο περνάει ο καιρός θα μάθει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα